Om fotografen

Jeg heter Kyrre Lien og noe det jeg liker best er å fange de små, fine øyeblikkene som oppstår på bryllupsdagen; fra frisøren om morgenen til festen på kvelden.

Siden jeg var 16 har jeg jobbet som fotograf, og mesteparten av tiden min går med til fotografering for aviser som VG og The New York Times, samt små og store dokumentarprosjekter. Se mer om dette her. Som avisfotograf fotograferer jeg dessuten mange portretter, noe som gjorde at et av bildene mine ble kåret til årets portrettfoto. I 2015 ble et av bildene mine fra Gaza kåret til Årets bilde i Norge. I 2017 ble jeg utnevnt av Forbes Magazine som en av 30 unge mediepersoner som en av de mest definerende for det internasjonale nyhetsbildet.

Jeg har også lang erfaring som bryllupsfotograf, og erfaring er noe som er utrolig viktig på den store dagen. Det er viktig at dere kan slappe helt av og overlate bildetagningen til en profesjonell. Dermed vet dere at når dere ser tilbake på bryllupsdagen om fem år, så har dere bildene av alle de små og store øyeblikkene som gjorde dette til en skikkelig fin dag.

Jeg jobber dokumentarisk. Det betyr at jeg er flue på veggen og jobber diskré for å fange alle de naturlige situasjonene som oppstår i et bryllup. Jeg fotograferer naturligvis også de klassiske portrettene etter vielsen på et sted vi blir enige om. I forkant av bryllupet har vi en planleggingssamtale for å bli bedre kjent og for å få på plass detaljene. Alle bildene får dere tilsendt i både farger og svarthvitt. De er i full oppløsning og dere kan bruke dem akkurat slik dere ønsker.

Priser

Halvdagsfotografering:
– Ca. 50-100 høyoppløselige, redigerte bilder sendes til dere. Til fri bruk.
– Jeg fotograferer hos dere i inntil 3 timer.
– Pris: 14.500,- inkl. moms

Heldagsfotografering:
– Ca. 200-400 høyoppløselige, redigerte bilder sendes til dere. Til fri bruk.
– Fotografering fra morgen til kveld i inntil 10 timer.
– Pris: 24.900,- inkl. moms.

Har dere andre behov kontakt meg for å få et pristilbud.
Timespris over ti timer: 2390,- inkl. moms. (Dette inkluderer etterarbeidet fotograferingen medfører)

Prisen inkluderer alt av forarbeid, korrespondanse, planlegging, fotoutstyr, opptak og ferdigstilling.
Kjøring fra Oslo er ikke inkludert. Der kommer det et tillegg på 4,10 á km.

Kontakt meg gjerne for å høre om jeg er ledig eller om dere ønsker mer informasjon.
Eller ring meg på +4794372659

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

Vi sitter og ser gjennom bildene nå og tårene triller! Herregud du er jo helt FANTASTISK!! Hvert eneste bilde er jo perfekt både rent teknisk men også følelsesmessig. Du har virkelig fanget øyeblikkene! Tusen takk både for den jobben du har gjort men også for at du var den trygge og behagelige personligheten som fikk oss til å slappe av og gjøre det lett å være oss selv. Det synes på bildene!

Monica og Pehr – 01.07.2017

Det som skiller Kyrre fra mengden er at han også får med seg øyeblikkene du ikke har planlagt for. En fotograf som får deg til å føle deg komfortabel under fotografering, samtidig som du kan stole på at resultatet blir godt. Flotte bilder med naturlige varme farger. Han kommer med forslag, samtidig som han gjør det brudeparet ønsker uten spm. Glir også fint inn i mengden av andre gjester. Anbefales på det sterkeste!

Benjamin og Maren – 05. august 2017

Følg oss gjerne på Facebook
eller her:
Twitter
Instagram
Del gjerne siden med noen som skal gifte seg: