Bryllupet til Sara og Kim i Stavern kirke, med påfølgende fest på Steinbrakka på Fredriksvern festning.

“Fantastiske Kyrre!

Vi hadde den store glede av å ha med oss fotograf Kyrre ned til vår vielse i Stavern. Allerede ved første planleggingsmøte i Oslo forstod vi fort at han er profesjonell til fingerspissene, der han sjekket locations på kart, fant ut hvor det egnet seg best med tanke på solretning, høyde osv.

Vel fremme i Stavern kan vi ikke beskrive hvor god jobb han gjorde. Ikke minst i sin vennlige kommunikasjon og tilstedeværelse overfor øvrige gjester. Han ga oss ikke bare trygghet i at han kunne faget sitt svært godt og kommuniserte godt med gjestene våre, men også gjennom at han har vært i flere bryllup tidligere og kunne gi oss litt råd og tips gjennom dagen basert på sine tidligere erfaringer.

Når man ser på resultatet han leverte synes vi det taler for seg, et utrolig godt arbeide!

Men er det en ting vi ønsker å trekke frem er det hans evne til å helt ubemerket ta seg gjennom lokalet og ta de utrolig viktige øyeblikksbildene som vi nå i ettertid setter utrolig stor pris på.

Tusen takk for jobben du gjorde for oss Kyrre, og at du har foreviget vår store dag på en måte vi ikke kunne drømt om.” Sara og Kim

Følg oss gjerne på Facebook
eller her:
Twitter
Instagram
Del gjerne siden med noen som skal gifte seg: